Xbody Stúdió Ha szeretnél pároddal barátnőddel, barátoddal együtt edzeni nálunk megteheted októberben 

mindketten 10-10 százalék kedvezményt kaptok a megvásárolt 10-15 vagy 20 alkalmas bérlet árából!
Havi Bérlet- tudatos választás


Vannak céljaid, de az idő sürget?


Közeleg a nagy esemény?


A bérlet 30 naptári napig érvényes, tartalmazza a személyre szabott edzés tervet, amelyet az állapot felmérés alapján állít össze személyi edződ, megfelelően egyéni terhelhetőségednek, és egyeztetett céljaidnak.

 Az edzéseken a bérleted tartalmazza az L-karnitin italt, amely segít pótolni az energiát, és folyadék pótlására ásványvizet.


Edzések alkalmával személyi edző csak veled foglalkozik, így hatékonnyá tehető az edzés minden perce.


Heti 2-3 alkalom edzéssel és megfelelő étrenddel céljaid elérhetőek!


Edzések aktív ideje 20 perc, az átöltözés, zuhany összesen 35-40 percet vesz igénybe.


Edzések időpontját próbáljuk kérésednek megfelelően és szabad időpontokat figyelembe véve a legideálisabban alakítani.Havi bérlet ára: 29.900.-Ft

Bejelentkezés: 06-30-622-2415


Szeretnél megszabadulni a felesleges kilóktól?

 

Mit szólnál ahhoz, ha a program végén kiderülne ingyen jártál edzésre?

 

Mit kapsz tőlünk:

 

  • Inspiráló környezetet, közösséget, társakat, akikkel megoszthatod a tapasztalataidat, akik segítenek, támogatnak a program alatt, motivált, profi edzőket, szakképzett egészségügyi tapasztalattal rendelkező dietetikust.
  • A program állapot felméréssel indul, minden induló adatodat rögzítjük, ehhez fogjuk viszonyítani hova jutottunk el közösen. A céljaidat te határozod meg, mi segítünk ezek elérésében.
  • Kifejezetten a személyes terhelhetőségedhez állítunk össze egy ízületkímélő edzés programot, garantáltan csak Veled foglalkozunk páros személyi edzés formájában.
  • Minden edzéshez kapsz tőlünk L-Carnitint az anyagcsere fokozása érdekében, edzés végén fehérje turmixot az izmok regenerálásához.
  • Dietetikusunk felméri a jelenlegi étkezési szokásaidat, konzultál Veled a lehetőségekről, személyre szabott tanácsokat kaphatsz tőle, segít a program teljes ideje alatt.
  • 2 hetente kilogramm kontroll, és testzsír százalék mérés. Ez a mérés visszajelzést ad Neked a végzett munkáról, és a lehetőséget arra, hogy visszakapd a havi bérleted árát!

 

Havonta az az egy résztvevő, aki a kezdeti állapothoz viszonyítva legjobban teljesít, visszakapja a bérlet árát!

 

Mit kérünk Tőled:

Jelentkezz, anélkül nehéz segíteni smiley

 

A programban korlátozott a létszám maximum 8 fő, akit tudunk segíteni, amennyiben érdekel a lehetőség, és komolyan elszántad magad a változásra

                                                      hívd a 06-30-622-2415-ös számot!

 

 

 

Figyelem!

Ha bejelentkeztél edzésre, akkor gyere is el, vagy időben mond le! Más azért nem tud jönni, mert Te már foglaltál egy helyet. Hétköznapi váratlan krízisek persze előfordulhatnak, de ha egy mód van, rá időben töröld a bejelentkezésed, hogy más beférhessen. Ha csak egyszerűen nem jelensz meg az órán, az amúgy is kérdéseket vet fel, érdeklődni fogunk, aggódunk érted.

Bérletek nem átruházhatóak

5 alkalmas bérlet érvényességi ideje 30 nap a vásárlás napjától számítva.,10, 15 alkalmas bérlet 60 napig vehető igénybe a vásárlás napjától számítva.20 alkalmas bérlet 90 napig vehető igénybe a vásárlás napjától számítva.Nyeremény bérletek érvényessége 30 nap

Időpont egyeztetés történhet telefonon, vagy Facebookon üzenetben.A bérletből a le nem mondott alkalom levonásra kerül. Lemondást 24 órával az aktuális edzés előtt tudjuk figyelembe venni.